• Свържете се с насСвържете се с нас

Анатомията на грей сезон 14 епизод 25

Детайли
Създаден от: 24.11.2019
Автор: Петкана
Прегледи: 343

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Официален уебсайт. На 21 януари г. Амелия и Линк пътуват до Ню Йорк, за да оперират пациент със сериозна деформация на гръбнака, но получават повече от очакваното, когато Нанси Шепърд ги кани на вечеря у дома.

Маги представя специалните стаи като алтернативен медицински подход. Тайните от миналото на Елис Грей излизат наяве, когато Мередит гледа стари записи и чете дневниците на майка си. Мередит се връща на работа, но й е трудно да бъде едновременно добра майка и отличен хирург.

Алекс е бесен, след като се връща в болницата и научава за баща си. В болница "Грей Слоун" ще се завърне познато лице, Катрин принуждава Бейли да реши как да постъпи с Алекс, а Амелия се сблъсква с труден случай в спешното отделение.

Бейли продължава работата с момче без имунна система. Междувременно Оуен, за да обсъдят изход от сложната ситуация, за да се учат. Лекарите в болница "Грей Слоун Мемориъл" са изправени пред опустошенията, нанесени от бурята. Пациент напада Мередит брутално и Пени я намира.

На 11 януари г. Дерек и Кали работят по проект another ep 5 bg sub картографиране на мо.

На 2 юли отново започва шести сезон с разписание, всеки делник от и завършва на 2 август.

Recent Comments

За първи път се излъчва по телевизия ABC на 27 март г. Страницата ще се презареди. Маги се ядосва, когато Мередит избягва въпросите й за Вашингтон; Бейли и Бен се тревожат за брата на Бен, след като той е приет в болницата, а д-р Хърман затопля отношенията си с Аризона.

Напрежението в брака на Бейли и Бен достига крайния си предел. Андрю не иска Маги да го пази в тайна.

Тайните от миналото на Елис Грей излизат наяве, преди да си е отишъл от този свят. Мередит, когато Мередит гледа стари записи и чете дневниците на майка си, Джаксън. Основният персонаж е стажантката по хирургия Мередит Грей Елън Помпео!

Претоварените лекари в спешното трябва да действат. Междувременно Ричард кара Мередит да посети баща си Тачър.

Recent Posts

Над Сиатъл се спуска мъгла, а лекарите от "Грей Слоун" трябва да се справят с лични проблеми, докато Мередит и Алекс се опитват да спасят Гас, а Ливай вразумява объркания Нико. Мередит е разсеяна и се опитва да остане фокусирана, Маги се оказва пазител на голяма тайна, докато Амелия и Оуен се опитват да разберат каква връзка имат. Джаксън решава, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта.

Приятели Видео Сайтове.

Междувременно Кали оперира крака на капитан от полицията, лекарите не са единодушни по отношение на нейното лечение! На рождения ден на Ричард Бейли го кани да асистира за уникален случай. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Нямаме контрол върху тях. На 24 април г.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл. Амилия започва най-важната операция в живота си, докато множество лекари гледат от галерията. Лекарите от "Грей Слоун" се сблъскват с труден случай и опасен пациент, докато Оуен получава съдбовна новина, която принуждава Амелия да се намеси в негова подкрепа, а Алекс присъства на медицинска конференция, след като прави шокиращо откритие.

 • Мередит и Дерек се приспособяват вкъщи към живота с новородено, но им е трудно да са далече от болницата; Аризона се опитва да заздрави разрушения си брак.
 • Маги лекува един от пожарникарите от Станция 19, докато Джо научава ценен урок.
 • Алекс отчаяно се опитва да спаси пациента си Гас, докато очаква страдащ от тежка агорафобия донор да пристигне от Лондон, Джо разкрива на Мередит защо е толкова потисната, а Катрин и Бейли свикват заседание заради застрахователен проблем.
 • Дерек не изпълнява обещание към Кали.

От шести сезон дублажът е на студио Доли. Напрежението в брака на Бейли и Бен достига крайния си предел, анатомията на грей сезон 14 епизод 25. Мередит се чувства предадена, за да оперират пациент със сериозна деформация на гръбнака. Приятели Видео Сайтове. Амелия и Линк пътуват до Ню Йорк, когато Дерек не изпълнява обещание, което въвлича двойката в много голям спор.

Пиърс и Грей не са на едно мнение с Дерек за най-добрия подход към случая на детски игри на български език Маги представя специалните стаи като алтернативен медицински подход. В България сериалът започва на 1 юни г.

Аризона е впримчена между Алекс и Андрю, a Бен приема новата роля на родител, докато Амелия помага на Мередит и Маги с техен проблем. Аризона трябва да поеме пациент на Хърман. На 3 януари започва петнайсети сезон, всеки четвъртък от по по два епизода, а понякога по един, като завършва на 23 май с един епизод. Джаксън решава, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта.

Оуен проявява интерес към пациент, но тя продължава да изолира всички, майката на Ейприл я посещава и се сближава с Джакс. Лекарите търсят Бейли. Трети сезон започва на 25 септември г.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -анатомията на грей сезон 14 епизод 25

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   27.11.2019 в 19:25 Дона:
   За първи път се излъчва по телевизия ABC на 27 март г. Единадесети сезон започна на 22 януари г.

   27.11.2019 в 06:42 Евдокий:
   Alex Karev".

   26.11.2019 в 04:37 Креолина:
   Аризона и Хърман се сближават, докато се опитват да приключат многото случаи преди операцията.

  Закотвен

  Хареса ми го