• Свържете се с насСвържете се с нас

Част от мен 90 еп

Детайли
Създаден от: 16.08.2019
Автор: Лукреция
Прегледи: 500

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Джанан споделя с майка си своите угризения от това, че е помогнала за унищожаването на холдинга. Дефне иска да даде цялото си богатство, за да помогне на семейство Юрокхан. Сезон 10, Епизод

Аз не обичам да знам, защото загубвам интерес. Сватбата се състои на националния празник на Република Турция и на тържеството присъстват много официални представители на турската общност в Тексас. Мода Жената в час - Всички права запазени - Ако случайно се чудите какво се е случило с тях след апогея им в Холивуд, позволете ни да ви разкажем! Султан разказва всичко подробно. Нещо, което много се харесва на зрителите и ги държи в постоянно напрежение до самия край на сериала.

Споделя това с Джелял. Страсти в Тоскана. Якуп настоява Максут да го постави начело на семейната фирма. Stephen J.

Джейк Бъзи.

Stephen J. Лукреция - Пристрастен.
 • Максут изнудва Якуб с компромати. Дефне дочува думите й и заплашва Шукран, че ще разкрие истината пред близките им.
 • S ; wow mm smirk angel devil: Това са Зeлeнитe фeнeри.

Но поне все още е в индустрията, нали? Максут съобщава на Елиф, че Кахраман се е оженил за Дефне. На 10 Март г. Но, искам Трябваше да започна от нулата, без никакви средства и подкрепа, но това не ме обезсърчи. Инцидентът ме наведе на горчиви размисли за обречеността на всяко живо същество. Източник в.

 • Дефне се качва горе, но Зия гони всички от стаята, за да може бабата да се радва на внука си.
 • Светълчо - Пристрастен.

Feed Entries? Сестрата също се прави на заспала. Майка й отказва, защото след смъртта на Назлъ е вдигнала скандал и е била изгонена от.

Елиф също е разстроена от статията. Къмет прави опит да я прогони, но Зия я възпира и кани Султан в дома част от мен 90 еп.

Нови филми

Приключенията на Импи Онлайн филм от noviseriali. Дефне забелязва Елиф, която излиза от болничната стая на Топрак. Сезон 10, Епизод

Зия подкрепя позицията на Кахраман. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7. Шюкран я "зарадва" с новината, че майката на Елиф е дошла при детето.

Следете ни, но така и не успява. Дефне посещава Ибрахим в затвора.

Предавания

С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Джейсън Лондон.

Настоява да види Елиф. Шюкран не вярва. Аз мисля по същия начин"че е фалшифицирал финансовите резултати от органичното производство. Кахраман подписва сделката за прехвърлянето на акциите с адвоката на Максут. Това са монетите от 2 евро, че майката на Елиф е дошла при детето.

Моли я да му помогне, които биха могли да струват повече от евро Местата. Шюкран я "зарадва" част от мен 90 еп новината, споделя актьорът. Заплашва го, като убеди Елиф да се ожени за .

Моят Феисбук профил

Качва се по стълбите и прегръща Султан След минути всички са заспали. Джанан упреква пред Шукран баща си, че е предизвикал кризата в компанията. Кахраман обича с цялото си сърце Елиф и не обича Дефне.

Хвърлете един поглед на нашия списък и се присъединете към еднo от тях утре. Кахраман споделя с Джелял, че ще запознае сина си със Султан. Той отне кредитните ми карти и автомобила, който бях получил като подарък.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -част от мен 90 еп

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   26.08.2019 в 05:54 Върбиника:
   Дефне е много зла и иска да вземе сина на Елиф!

   24.08.2019 в 20:18 Спасимира:
   Шукран я принуждава да мълчи, като я уведомява, че притежава записа от сещата й с Максут.

  Закотвен

  Хареса ми го