• Свържете се с насСвържете се с нас

Изпращане на пари с изипей

Детайли
Създаден от: 11.07.2019
Автор: Дафне
Прегледи: 858

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Изтеглете своя паричен превод от всеки банкомат в България! Получаване на паричен превод от лв. Картата е без дневен лимит и с едно отиване до банкомата можете да изтеглите цялата сума.

Тя е еднократна и не може да бъде презареждана. При плащане на битови сметки клиентът не заплаща такси. Може ли да преведа парични суми по банков път със системата? Изтеглете своя паричен превод от всеки банкомат в България! Често задавани въпроси За какви услуги мога да заплащам на гише през Изипей? Трябва ли предварително да имам регистрация в системата?

Офиси в страната Списък на офисите Ще получите безплатна карта със сумата от превода. Може да платите всички сметки на едно гише, независимо от обслужващата банка.

Информацията по превода се въвежда от Оператора. Получаване на паричен превод от лв. С регистрацията си в системата ePay! Изпращане на пари с изипей може да бъде използвана на всеки банкомат в страната, удобно за вас и работещо в системата.

Картата е без дневен лимит и с едно отиване до банкомата можете да изтеглите цялата сума. Картата може да бъде използвана на всеки банкомат в страната, независимо от обслужващата банка. За повече информация относно държавите, от които може да получите международен превод вижте тук: www.
 • След внасяне на сума за плащане на сметка, системата автоматично отчита погасяване на задълженията на клиента към съответното дружество.
 • Каква е процедурата при Внасяне на парични средства? Само кешово плащане ли позволява системата?

Системата позволява различни начини за превеждане на пари по Микросметка: с банкова карта — от банкомат или чрез ePay. Получавате еднократна карта със зареден брой безплатни транзакции, за да изтеглите сумата! Само кешово плащане ли позволява системата? Не е задължително плащането на сметките да е по всички задължения, а само към тези, които клиентът желае.

Продажба на билети за събития Такси за етажна собственост Лотарийни билети. Изтеглете своя паричен превод от всеки банкомат в България! Примери за теглене на паричен превод от банкомат Получаване на паричен превод от лв.

 • При плащане на битови сметки клиентът не заплаща такси.
 • За повече информация можете да посетите WEB сайта на ePay.

Важи за получаване на един паричен превод от банкомат. Често задавани въпроси! Картата важи за получаване на един паричен превод. Не е необходимо да попълвате бланки при внасяне или теглене на парични суми.

Може ли да получавам пари от чужбина чрез Изипей. Трябва ли предварително да имам регистрация в системата?

Услугата е напълно безплатна и без лимит при теглене в рамките на едно денонощие. Може ли да платя сметки в почивните дни? Системата позволява плащания към всички по-големи комунални дружества.

Максималната сума, включено в системата, е 5 лв. Масови плащания Микросметка Превод по банкова сметка. Срокът за получаване на сумите по паричните преводи на произволно ги. Какви такси се заплащат при плащане на битови сметки.

Останалите 18 лв. Продажба на билети за събития Такси за етажна собственост Лотарийни билети.

За да се върне парична сума, трябва да се обърнете към централата на Изипей АД. Получавате еднократна карта със зареден брой безплатни транзакции за теглене от банкомат.

Системата позволява плащания към всички по-големи комунални дружества.

 • Продажба на билети за събития Такси за етажна собственост Лотарийни билети.
 • Може ли да анулирам плащане?
 • Служителят въвежда следната информация в Интернет приложението:.
 • Офиси в страната Списък на офисите

Ако преводът е по-голям от лв. След като изтеглите цялата сума от картата, е необходимо да се идентифицирате с документ за самоличност на служителя на гишето. Посетете каса на Easypay и представете валиден документ за самоличност. Картата важи за получаване на един паричен превод, изпращане на пари с изипей.

Може ли да преведа the lodge сезон 1 епизод 11 бг аудио суми по банков път със системата. Срокът за получаване на сумите по паричните преводи на произволно гише, тя автоматично става невалидна, включено в системата?

Може да платите всички сметки на едно гише, удобно за вас и работещо в системата. Веднага след приемането на парите от Оператора на гише, получателят може да изтегли парите. Когато получавате паричен превод.

Системата позволява различни начини за превеждане на пари по Микросметка: с банкова карта — от банкомат или чрез ePay. Може ли да преведа парични суми по банков път със системата? Получавате еднократна карта със зареден брой безплатни транзакции за теглене от банкомат.

Трябва ли предварително да имам регистрация в системата. Услугата е напълно безплатна и без лимит при теглене в рамките на едно денонощие. Картата се активира автоматично при получаването й на каса на Easypay.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -изпращане на пари с изипей

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0